سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

فلاشینگ عرشه با عمق‌های متفاوت نیاز به اجرای قالب بندی را که کاری پر هزینه و زمان بر است حذف خواهد.

البته لازم است اشاره کنیم که موار دیگری هم در ساخت و اجرای این نوع سقف ساختمانی وجود دارند که موجب کاهش مدت زمان اجرای آن می‌شوند؛ برای مثال چیزی به نام عملیات قالب‌بندی در اجرای سقف عرشه فولادی وجود ندارد چراکه در اجرای این نوع سقف ساختمانی از ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل بدون میلگرد استفاده می‌شود. از این‌رو هیچ‌ نیازی به انجام عملیات قالب‌بندی که وقت بسیار زیادی را از اجرا و اتمام پروژه ساختمانی هدر می‌کند نیست؛ درواقع ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل در اجرای این سقف ساختمانی به عنوان قالب مورد استفاده قرار می‌گیرند و جایگزینی برای اجرای عملیات قالب‌بندی هستند و همین عامل موجب افزایش سرعت اجرای سقف عرشه فولادی می‌شود؛ از طرفی سایر کارهای وقت‌گیر در اجرای این نوع سقف مانند عملیات کف‌سازی و پوکه‌ریزی انجام نمی‌شوند چراکه این سقف دارای بتن‌ریزی با سطح بسیار هموار و یکپارچه است از این‌رو نیازی به انجام کف‌سازی و پوکه‌ریزی نیست بنابراین عملیات ناز‌ک‌کاری به آسانی و با سرعت بالایی انجام می‌گیرد.

بعد از آن سال ها گذشت و سقف های عرشه فولادی تغییرات چشمگیری کرد و با پیشرفت های زیادی روبه رو گردید. بعد از آن به عنوان مصالحی پر کاربرد و رایج در صنعت ساختمان تبدیل شد.

هدف از طراحی آن نیز تحمل بارهای وارده از نظر ساختاری و نیز ایجاد غشایی برای بام است که با حفظ اهداف معماری و کنترل هزینه انجام می‌شود.

این نوع سقف به دلیل آن که خود به صورت یک قالب ماندگار عمل می‌کند، مرحله ی قالب بندی را از اجرای سقف حذف می‌نماید.

اجرای چنین سقف‌هایی به دلیل نظم و یکپارچگی، از زیبایی بصری خوبی برخوردار است.

ورق عرشه فولادی تیرآهن میگرد آجدار ورق گالوانیزه نبشی گلیمخ و سرامیک فهرست

اجرای این نوع سقف ساختمانی با استفاده از عملیات آرماتوربندی و بتن‌ریزی بر روی ورق‌های فولادی گالوانیزه صورت می‌گیرد. البته از سایر اجزای اصلی این نوع سقف ساختمانی می‌توان به وجود تیرهای فرعی در بین تیرهای اصلی نیز اشاره کرد.

مزیت دیگر این سیستم در کنار ارزان و مقرون به صرفه بودن آن، این است که در اجرای این نوع سقف امکان سقف گذاری و بتن ریزی در سقف عرشه فولادی کلیه طبقات به طور هم‌زمان امکان‌پذیر بوده و این نکته در کاهش زمان اجرای پروژه مؤثر بوده و هزینه‌های آن را کاهش می‌دهد.

درباره شرکت مقالات سایت وبلاگ و اخبار پروژه های سایت تماس با فرتاک ویژن درباره ما

* وزن میلگرد نمره ۸ با چشمه های ۳۰*۳۰ برای هر متر مربع با احتساب پرت و اورلپ حدود ۲٫۸۰۰ کیلوگرم.

* وزن میلگرد نمره ۱۰ با چشمه های ۳۰*۳۰ برای هر متر مربع با احتساب پرت و اورلپ حدود ۴٫۴۰۰ کیلوگرم می باشد.

این مرحله مربوط به اتصال ورق‌های فولادی به بال تیرهای زیرین است. برای تکمیل این مرحله، فلاشینگ لبه‌های ورق نیز صورت می‌پذیرد.

طراحان با کمک ورق‌‎های عرشه فولادی می‌توانند فضاها را طوری طراحی کنند که به‌جای قرارگرفتن در یک سازه ثابت، فضاهای متنوع‌تری را برنامه‌ریزی کنند. به‌این‌ترتیب در هزینه‌های ساخت‌وساز صرفه‌جویی می‌کنند.

Report this page